Galeria Sztuki błąd

3 posty · 11 893 wyświetlenia · 2015

Forum Grimuaru działa obecnie w trybie tylko do odczytu, ale wszystkie dawne dyskusje wciąż są dla Was dostępne.

1. JajxGrzebiący Słowa
    Hej mam pewien irytujący błąd, który mi dokucza. Otóż mam zainstalowane wszystkie mody wszystko jak dotąd jest cacy, dopóki nie wchodzę do galerii sztuki i osobliwości nie zdążę przejść tam nawet paru kroków a gra wyrzuca mnie do windows czy jest to spowodowane modami ?
  2. DarnathAdministrator
    Cześć,
    Na Twoim miejscu spróbowałbym usunąć zawartość folderu "cache" w plikach gry (możesz też wyczyścić folder "temp" z dysku, np. za pomocą CCleanera). Pamiętaj, żeby przed usunięciem zawartości folderu "cache" zachować gdzieś pliki, w innym miejscu na dysku (na wszelki wypadek).

Napisz proszę czy pomoże, jak nie - będziemy jeszcze kombinować.

---
    Edycja.

O, mam jeszcze jedno rozwiązanie, tylko to jest bardzo eksperymentalne więc upewnij się, że masz zachowane wszystkie pliki (save'y) w jakimś miejscu.

Jeśli wyczyszczenie cache nie pomoże, zrób coś takiego:
    1. Pobierz: http://www.mediafire.com/download/3l53i ... sh_fix.zip
    2. Wrzuć plik do folderu z grą;
    3. Przy uruchamianiu pobranego pliku pamiętaj by wpisać odpowiednie koordynaty X/Y (takie jak masz przy save-ach

---

Ew. jeżeli obawiasz się takich eksperymentów, tutaj piszą o prostej metodzie, która rozwiązuje problem nagłych wyjść z gry, czyli o reinstalacji gry (z modami).
  3. JajxGrzebiący Słowa
    niestety jak dotąd żadne z powyższych pomysłów nie zadziałało chyba będę musiał po prostu galerię olać ale wzbrania się przed tym moja dusza rpegowca- perfekcjonisty ;)

← Mechaniczna Nirwana Mechanusa