[Obrazek nie jest już dostępny]
Szczegóły:
Error Code: -5001 : 0xffffec75
Error Information:
>SetupNew\SetupDLL.cpp (123)
pAPP:Planescape Torment
PVENDOR:Black Isle
PGUID:CB38FA94-F36F-44EA-B5B0-177EF8C6C51E
$12.0.0.58849
@Windows 98 (67766446) BT_OTHER 55388.24
próbowałęm różnych trybów zgodności.
Nie mogę odpalić instalacji Tormenta Win7
10 postów · 23 255 wyświetleń · 2013
Forum Grimuaru działa obecnie w trybie tylko do odczytu, ale wszystkie dawne dyskusje wciąż są dla Was dostępne.
jasniakOpłakujący PostyOstatnio zmieniony ndz sty 05, 2014 10:48 am przez jasniak, łącznie zmieniany 1 raz.
pazur13Grzebiący Słowa Hmmm... Nie mam pojęcia o informatyce, ale czy skorzystałeś z rady błędu i wyłączyłeś wszystkie inne programy?
jasniakOpłakujący PostyTak, nie wiem czasem czy pliki nie są uszkodzone, więc staram zassać jakąś inną wersje, może to jest to.SentheGrzebiący Słowa A może spróbuj po prostu grę kupić? :-\
jasniakOpłakujący PostyIle razy mam kupować tę grę? ;)SentheGrzebiący Słowa Do skutku? :D
U mnie na Win7 bez problemu działa stara płyta od CD Projektu, nie wymagając żadnych kombinacji ani trybów zgodności, więc pewnie faktycznie masz uszkodzone jakieś pliki...
jasniakOpłakujący PostyTyle że starą płytę mam 100km od obecnego miejsca zamieszkania :/pazur13Grzebiący Słowa Jeśli płytę kupiłeś niedawno, to może spróbuj reklamacji? Poza tym,, próbowałeś instalować grę na innym komputerze?
jasniakOpłakujący PostyNie, grę kupiłem krótko po premierze za oszczędności życia :P Po prostu nie maiłem jej przy sobie ale już ściągnąłem z internetu i wszystko działa :D
DarnathAdministratorChociaż Planescape: Torment wyszedł już czas temu i twórcy nie otrzymują dziś ani grosza od sprzedanych egzemplarzy gry, to nie twórzmy tu precedensu. Kwestie instalacji nielegalnych/pirackich wersji trzymajmy z dala od tej społeczności. Zamykam ;)