Mój problem polega na tym, że po zakończeniu rozmowy z mortem w kostnicy, ekran automatycznie ucieka mi w prawo. To znaczy samoistnie się przesuwa aż do oporu, jakbym przesuwał go kursorem myszy, próbowałem zainstalować mody ale problem się nie rozwiązał. Pomóżcie
Ekran przesuwa się samoistnie w prawo. :(
Moderatorzy: Moderator, Global Moderator
Witam Bardzo serdecznie. to mój pierwszy post na forum.
Mój problem polega na tym, że po zakończeniu rozmowy z mortem w kostnicy, ekran automatycznie ucieka mi w prawo. To znaczy samoistnie się przesuwa aż do oporu, jakbym przesuwał go kursorem myszy, próbowałem zainstalować mody ale problem się nie rozwiązał. Pomóżcie
Czołem!
Piszesz, że "próbowałeś" zainstalować mody. Czy udało ci się poprawnie zainstalować Widescreen i GhostDog? Pytam przy okazji (na jaki etapie jest Twoja instalacja).
Co do problemu, chyba wiem o co ci chodzi. Wynalazłem coś takiego
http://www.zuneboards.com/forums/showthread.php?t=45907
Nie masz przypadkiem uruchomionego w tle programu Zune? (windows phone)
Jeśli owszem, możesz go wyłączyć i spróbować ponownie?
W tym wątku wyżej piszą też o problemie dotyczącym myszek bezprzewodowych. Jak z tym jest u Ciebie?
No i właściwie ostatnie pytanie; próbowałeś może w trakcie gry wyjść do Windowsa i wrócić? Problem pozostaje?
Daj znać, coś wykombinujemy![Happy 8]](./images/smilies/icon_evil.gif)
Piszesz, że "próbowałeś" zainstalować mody. Czy udało ci się poprawnie zainstalować Widescreen i GhostDog? Pytam przy okazji (na jaki etapie jest Twoja instalacja).
Co do problemu, chyba wiem o co ci chodzi. Wynalazłem coś takiego
http://www.zuneboards.com/forums/showthread.php?t=45907
Nie masz przypadkiem uruchomionego w tle programu Zune? (windows phone)
Jeśli owszem, możesz go wyłączyć i spróbować ponownie?
W tym wątku wyżej piszą też o problemie dotyczącym myszek bezprzewodowych. Jak z tym jest u Ciebie?
No i właściwie ostatnie pytanie; próbowałeś może w trakcie gry wyjść do Windowsa i wrócić? Problem pozostaje?
Daj znać, coś wykombinujemy
To się powtarza? Czy w ogóle nie jesteś w stanie sprawdzić bo tak blokuje cię na początku gry?
Spróbuj może wyłączyć myszkę w trakcie dialogu z Mortem (powinieneś mieć jakiś switch na myszce, albo wyjmij baterię). Zakończ rozmowę i włącz myszkę. Może pomoże? Trochę absurdalne rozwiązanie, ale czasami takie działają.
Spróbuj może wyłączyć myszkę w trakcie dialogu z Mortem (powinieneś mieć jakiś switch na myszce, albo wyjmij baterię). Zakończ rozmowę i włącz myszkę. Może pomoże? Trochę absurdalne rozwiązanie, ale czasami takie działają.
-
- Informacje
-