Beta Torment: Tides of Numenera

Ostatnie nowości, aktualizacje i ciekawe informacje o produkcji.

Moderatorzy: Moderator, Global Moderator

Awatar użytkownika
Corpselight
Rozdwojony Język
Rozdwojony Język
Posty: 132
Rejestracja: sob paź 13, 2012 8:18 pm
Lokalizacja: Sigil

ndz gru 04, 2016 6:41 pm  

Na moim laptopie z 4 GB RAM (starym, z kartą Radeon HD 4570 i cpu Intel Core 2 Duo 2,2 GHz) beta była kompletnie niegrywalna właśnie z powodu zacinania się grafiki. Byłam cierpliwa i nakręcona na granie, ale po prostu się nie dało. Dodam jeszcze, że na tym samym lapku Pillarsy śmigały mi bez problemu.

Pomogło dopiero przejście na PC z 8 GB ;p

Awatar użytkownika
black_cape
Redakcja
Posty: 146
Rejestracja: czw paź 25, 2012 9:53 pm
Lokalizacja: Shra'kt'lor

pt gru 30, 2016 1:54 am  

U mnie podobnie jak u Corpselight, na starym laptopie (Compaq Presario CQ61, procesor Intel Pentium Dual-Core T4300 2.10 GHz, karta graficzna NVIDIA GeForce G 103M, 4 GB RAM) klatkowało strasznie, pokonywanie kolejnych lokacji zajmowało wieki. Wcześniej przechodziłam na nim Pillarsy, trochę się przycinały, ale jednak działały nieporównywalnie lepiej. Teraz mam nowego (DELL Inspiron 15 z serii 5000, procesor Intel Core i7-6500U 2.50 GHz, karta graficzna Radeon R5 M335, 8 GB RAM) i Torment chodzi już normalnie.
There cannot be two skies.

  •   Informacje
  • Kto jest online

    Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość