Przy okazji przypomniał mi się udany motyw z asasyna czwartego gdy biegało się i zbierało nuty, które załoga potem śpiewała
Klasy Bohaterów
Moderatorzy: Moderator, Global Moderator
Taki pomysł mi w trakcie gry wpadł na konstruowanie postaci barda - żeby jego pieśni opierały się na tym co drużyna w trakcie gry zrobi, na podobnej zasadzie jak to się działo w PT z tatuażami. Wymagałoby to oczywiście od twórców większej pracy, ale byłoby świetne :)
Przy okazji przypomniał mi się udany motyw z asasyna czwartego gdy biegało się i zbierało nuty, które załoga potem śpiewała
To byłoby całkiem fajne. Nie przyglądałem się postaci pieśniarza (Kanę zabrałem tylko do Ścieżek), ale można podobno nazywać strofy? Gdzieś to widziałem na reddicie... o, jestTaki pomysł mi w trakcie gry wpadł na konstruowanie postaci barda - żeby jego pieśni opierały się na tym co drużyna w trakcie gry zrobi, na podobnej zasadzie jak to się działo w PT z tatuażami.

-
- Informacje
-